8 Mart 2009 Pazar

Arayışlarım(ız)

Aslında onu istememin tek nedeni bana benzemesi.İkimizde arayış içerisindeyiz.Birşeyleri arıyoruz ama ne aradığımızı bile bilmiyoruz.Her defasında bulduğumuzu zannedip mutlu olabilceğimize inandırıyoruz kendimizi.Ama terkedilip gittiğimizde yalnız kaldığımızın farkına varıyoruz.Belki vazgeçiyoruz hayallerimizden.Ağlıyoruz ölceğimizi düşünerek.Ama arayışımıza devam ediyoruz.Ne aradığımızı bilmeden..

Umutlar tükendiği anda kandimizi kandırmaya başlıyoruz.Devam ediyoruz yolumuza.Sadece kendimizi aldatarak.Yüzümüzde sahte bir gülüş,aklımızda arayışlar..Bulmaya çalışıyoruz söylenen her kelimede,arıyoruz soğuk gecede,çabalıyoruz ılık esen rüzgarın tenimize vurduğu her bir darbede.Arayışlarımız var ikimizinde.Ne aradığımızı bilmeden..

Sanki rüzgarlar bize dostmuş gibi seviyoruz onları.Onların bizden nefret etiiğini bile bile.Hayallerimizde yaşıyoruz her gün.Hayallerimiz ne geleceğe ait ne de geçmişe.Sadece şimdi oluşan saniyede.Arıyoruz,hayallerimizdeki o peri masalında bulunan şeyi.Ama neyi?Bilmiyoruz.Sadece masal olmalı.Mutlu bir peri masalı.

Arayışlarımız hiç tükenmiyoru.Tükenen bizler oluyoruz.Soluk tenlerimizde kahkahaların yükselmesi sadece arayışın habaercisi.Uzaklarda esip duran rüzgarlarlaa ulaşabiliriz diye düşünüyoruz belki de. Ama nerede,ne zaman kim? Hiç bir fikrimiz yok.Aradığımız şey ne?Bilmiyorum.Düşünmekten yoruluyorum.Aklım karışıyor her adımımla.Sanki yeni ir başlangıç gibi gözüküyor.Ama aslında geçmişin süregelen izlerinden başka birşey değil.Biliyorum biliyoruz.Ama arayışlarımız hiç bitmiyor.Arayışlarımız var ne aradığımızı bilmeden..

2 yorum:

  1. hayat böyle sonlanıyor zaten. ne aradığımızı bilmeden ve bulabildiğimizi anlayamadan son buluyor.

    YanıtlaSil
  2. Nasıl olacağını bilmeden duruveriyor dünya.Neden geldik bilmiyoruz?Güzel olmuş Kleo..

    YanıtlaSil