27 Mart 2009 Cuma

Bitti(!)

"Bitti zor oldu ama bitti/yapamadım benim başka bir kalbi.."

Evet bitti.O bitirdi.O da aynıydı.Diğerlerinden farksızdı.
Isınamamış bana,sevememiş beni,mutlu edememişim onu.. Çokta umrumda sanki!Zaten sevmiyodum.Yani onun gözlerine baktıgında hiçbişey hissetmiyodum ki ben..Hissedemedim.Bomboş bir insandı sarıldığım insan.Hani diyodum ya kendimi onun yanında güvende hissediyodum diye..Alakası yokmuş bunu anladım.Sadece kendimi sevmeye zorlamışım o kadar.

Ben değer gördüğümü bakışlardan sözlerden anlayabiliyorum ve o bana hiç bi değer vermedi.Yani benim için düşündüğü şeylerin hepsi başka bir arkadaşı içinde düşünülübilir tarzında şeylerdi.Onun söylediklerini benim en yakın arkadaşımda söylüyo.

Bugün bana baya bi moral verdiler.Arkadaşlarım yanımda oldular hep birlikteydik ve inanılmaz güzel birgündü.Değer gördüğümü hissettim..Hissettirdiler.Ve inanın bana bu muhteşem bişey!

Aşka inancımı kaybettim mi?Hayır.. Belki umudum pek yok ama inanıyorum yinede.İnanmalıyım çünkü.. Bazen ne kadar pesetsem de kaldırıp başımı devam etmeliyim yoluma!Ne geçerse geçsin başımdan..

Yoruldum kabul ediyorum.Ama bugünkü gördüğüm ilgiden o kadar güç aldım ki!Güçlü bi kızım ben.Güçlü de olucam her zaman.. Tekrar Şebo'nun şarkısıyle kendime söz veriyorum..

"Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin.."

26 Mart 2009 Perşembe

Ufak El

Ben ufak elli bir kızım,
Belki biraz küstahım,
Ama seni gördükçe karşımda,
Bütün dolaşan tilkiler vuruldu aklımda,
Nolur sar sarmala,
Hiç ama hiç bırakma,
Ya da bırakırsan birgün yalnızlığımla başbaşa
Lütfen hayalin kalsın odamda..

Kleo..