17 Ağustos 2010 Salı

Kırmızı.

Dün akşam birisini öldürdüm.Ve evet bunu yapmaktan zevk aldım.Canım acıdı mı diye sorsanız hayır derim.
Çünkü onun acı dolu çığlıkları benim ruhumu tazelediler.Gözümün önünde titreyişini seyrettim.Eminim ki o anda bu kapıdan asla girmemiş olmayı dilemiştir.. Üstelik ben onu uyarmışken.

Ne de güzel gözükmüştü gözüme.Üstüne geçirdiği güzel elbiseler onu oldugundan daha seksi göstermişti.Tutku kokan parfümü, açık pencereden esen rüzgarla beraber odaya dağılmıştı.Kırmızı ve vahşi..
Onu o an o kadar çok isteyebilceğimi hiç düşünmemiştim.Olduğundan daha fazla arzuluyor ve onu yatağa yatırmamak için elimden gelen gücü sarfediyordum.Bana baktı.Hiç bi zaman o sesini duyamamıştım. Aslında sesi çokta önemli değildi.Üstüne yattığım anda bana zevk veren konuşması olmayacaktı.
Bana doğru ilerledi.Topuklarından gelen tıkırtı sesi beynime vuruyordu.Gözlerine baktım,o da bana baktı.Tanrım bu nasıl bir güzelliktir.Bir daha hayatımda onun gibisini göremeyeceğimden emindim ve o anda ona bütün hayatımı verebilceğimden de yeteri kadar emindim..Ölmemi istese o anda ölebilirdim.
Üzerindeki karanlık kürkü çıkardı ve altında dar kırmızı elbisesiyle kalakaldı.Bana yaklaştı ve gülümsedi.Dudakları ve kırmızı ruju. Ona kırmızının neden bu kadar çok yakıştığını o anda anlamıştım. Öldürücü cazibesi..
Beni tuttu ve kendine doğru çekti.Kaçmak istedim kaçamadım.Onun büyüsüne çoktan kendimi kaptırmıştım bile.. Onu istemiyor değildim ama aklımda bazı şüpheler uyanmaya başladı.Düşüncelerin hepsi beynime doldu bi anda.Ya ondan daha güzelini bulursam, ya o beni aldatıyorsa,çok fazla masraf yaptırıyor,hiç beni anlamadı,istediğim zevki alamıyorum artık.. Aman tanrım! Bi dakika.Bu beynime dolan anlamsız cümlelerde neyin nesi? Ama gittikçe istemiyorum karşımdakini.Tonlarca insan ağırlığı beynimde dolaşıyor ve sahtekarlığa doğru bir adım atmak üzereyiz.. Ve ben beynimin içinden çıkardığım gümüşi bıçakla onu öldürüyorum.Defalarca defalarca saplıyorum ona! Yer gök kırmızı. Bunun olması gerektiğini şimdi daha iyi anlıyorum.Altımda yatan kişinin kıyafetlerini çıkarmaya başladığımda altından apayrı biri çıkıveriyor.Doğru yaptığıma bir daha inanıyorum.Onu hayatımdan çıkardığıma...

Evet,ben dün gece kendi "aşk"ımı öldürdüm.O aşk ki,en güzel tutkularıyla yani yalanlarıyla gelirken bana , ben fazla geç olmadan çıkarttım hayatımdan.Daha mutluyum şimdi.
Siz bana sevgi katili derseniz diyin.En azından ben kendi kendimin katili değilim..