20 Mart 2009 Cuma

Elalem

Elalem kimdir?? Elalem duymasın elalem görmesin.. Elalem bizler değilmiyiz zaten?? Bu dünyaya yabancı değilmiyiz? Bu dünyanın elalemi değilmiyiz??
O zaman korkumuz kimden?? Birbirimizden korkuyoruz neden ki? Yaptığımız şeyler başkasını neden ilgilenirsin ki!İlgilendirirse eğer umrumda mı peki,değil..

Bazen bu elalem kavramı bana da oluyo..Yolda yürürken çevremde beni gören yüzlerce kişi arasında elalem kalıyorum.Yabancıyım sanki,ben farklı biriyim sanki.. Utangaçlık yüzdeki kızarıklık oluverir bi anda.Sonra derim kendime,elalemden banane benden elaleme ne!

Yaptığım şeyleri bu ne der şu ne der diye yapmadım hiç bi zaman.Bazen baskılardan düşündüğüm oldu.Ama asla fikirlerimi başkalarının görüşlerine göre yönelendirmedim.Zararı da kendime,yararı da kendime.Ve her bir olay bana büyük bir olgunluk kattı..

Elalemden korkmayın,elalemi korkutmayın.Unutmayın ki elalem sen ben o dan oluşan bir grup insan..Biz bu dünyanın elalemiyiz.Peki dünya bizden korkuyor mu?Hiç zannetmiyorum..

17 Mart 2009 Salı

Yollar

Eğer dönüşü olmayan bir yola girdiyseniz arkanıza sakın bakmayın..Geriye baktıkça kalanları görüp,kaybettiklerinize ağlamaya başlarsınızDönmek istersiniz ama çok geçtir.Sizi tutan bir çift kol çoktan halatını belinize bağlamış,lanet çukuruna çekmeye başlamıştır..

Ve asla pişman olmayın.Yaptığınız her şeyi "en azından ben yaptım benim kararım" diyerek sarılın.Berbat bir karar olsa bile..

Her yolun sonunda bekleyen bir iyi bir kötü şey vardır unutmayın.Tek fark hangisinin ağır basacağındadır.Kimisinde iyiler ağır basar,kimisinde kötüler..Bunları iyi kullanmayı bilin.Yolun sonunu görmeyi deneyin..

Bir yolda yürümeye başlamadan önce çok iyi düşünün.Çünkü geri dönüşü olmayan bir yol olabilir..

15 Mart 2009 Pazar

Sebep(?)

Ben hiç yaşamadım aslında
Hep ağladım karanlığa
Karanlıkta varoldum
Karanlıkta kayboldum,
Bazen acıdım kendime,
Bazense güldüm kanlı kaderime,
Ben hiç ulaşamadım o mutluluğa
Dansettim yıldızlarda
Kimse bilmez ama tek sevgilim,
Yağan yağmurun altında ıslanan saçlarım oldu.
Kendi kendine isyan etti durdu.
Şİmdi soruyorum da kendime,
Kaderimin mutluluğu kime?
Ben aslında hiç yaşımı kutlayamadım
Yaşımın kaç olduğunun farkındamıyım?
Konuşmasın kimse,
Dalmasınlar beni batıran hayallere,
Hani hayallerle yaşardı ya insan,
Ben niye bu durumdayım o zaman?
Farkına vardım şimdi,
Sadece yanlış hayallerdi,
Tercihlerim yanlış oldu benim,
Benim bedenim sadece saatin tıklayışında doğdu
Aslında ben hiç yaşamadım,
Çünkü ruhum kalp atışlarımda kayboldu..