14 Mart 2009 Cumartesi

Sevgili mi?? Hayır kalsın..

Sakin bi ilişki istemiştim sadece.. Herkesin ilişkisi gibi olsun.Elele tutuşmalar,sıcak öpüşler,kaçamak bakışlar,aptal suptal tripler olsun istedim.. Ama noldu? Şimdi bütün ailesinden kaçıyorum.Hepsi beni arıyo ki okulda nolucak merak ediyorum..

Hayatımda hiç bişey normal olmadı.Ben ne kadar kaçsamda,normal biri gibi davranmaya çalışsam da olmuyor malesef.Nerde absürd birşey var gelip Kleo'nun başına konuyor..

Hayır,alışkınım ben gelsin.Ama aileme bulaşmasın artık.Ailem çok yoruldu benim mallıklarımla uğraşmaktan.Bütün olan şeyleri sorumlusu olarak görülürüm de..Değişmez kuraldır..Eğer bi sorun varsa benim altımdan çıkar o.Ben yapmadığım halde,ben ne kadar iyi bir kız olmaya çabalasam bile..

Sevgili istemiştim ben.Sadece beni dinleyecek,bazen yağmurun altında şarkı mırıldancak bir sevgili..Başka birşey istemedim ki istemiyorm da artık.Ama Tanrı bana öyle bi sevgili verdi ki şuan onu terketmek istiyor bi yarım.Bir yarım ise bırakamam ki,seviyorum diyor..

Sadece kendimi istiyorum ben,sadece kendimi istiyorum.Çünkü ben sadece kendimle huzur buluyorum..

13 Mart 2009 Cuma

BoşLuk

İnanmak isterdim hep o anlatılanlara,
Peri masalındaki bir çiçek gibiydim sanki,
Etrafımda sadece uçuşan pembe toz zerrecikleri.
Ağır gelir mi ki bu dünya bana?
Yapraklarımın altında taşıdığım bir günah gibi,
Ezilir mi kollarım aşkın ateşi ağırlığında..
Şimdi düşündüğüm tek şey
Ellerinin altında gezinen bedenim,
Bakıyorum aynaya,
Ağlayan tek gözlerim,
Kaç vücut daha kanımla oynasa da,
Dön geriye seni çok özledim..

10 Mart 2009 Salı

Yeni Bir Sevgili

Hoşlaştığım çocukla çıkıyoruz.Ama bir türlü güvenemiyorum.Ayrıldım sevgilimden diyo da yok abi inanasım gelmiyo.1 haftadır sürekli birlikteyiz çünkü ortamlarımız aynı.Elimden gelen herşeyi yaptım çocuk bana çıkma teklifi etti -hem de mal gibi sıkıntıdan el kızartmaca oynarken- ve ben hönk diye kaldım.Hevesim mi kaçtı?Zannetmiyorum..Ama omuzlarımda çok büyük bi yük var.

Uzun zamandır sağlam bi ilişki yaşamamıştım.Belki de bundan dolayı korkularım,tereddütlerim var..Söylediği her cümle sanki yalan gibi geliyo.Mal gibi inanasım gelmiyo.Ama inanmak istiyorum.Sanki anlattıkları masal gibi dinlemek istiyorum.Ama içimdeki o kötü şeyler çıkıyo "Kleo yapma kızım!Kaptırma kendini.Acı çekceksin,erkekler böyle kızım.Hatırlamıyo musun seni yatağında bırakıp kaçanı.İ-NAN-MAAA!! Sonra görüceksin ağlayı sızlıcan yine" diye bas bas bağırıyo.Ama ben mutlu olmak istiyorum.İnadına güzel görmek istiyorum hayatı.Sevmek belki de korksam da aşık olmak istiyorum.

Sanki ben çok şey istiyorum=//

8 Mart 2009 Pazar

Arayışlarım(ız)

Aslında onu istememin tek nedeni bana benzemesi.İkimizde arayış içerisindeyiz.Birşeyleri arıyoruz ama ne aradığımızı bile bilmiyoruz.Her defasında bulduğumuzu zannedip mutlu olabilceğimize inandırıyoruz kendimizi.Ama terkedilip gittiğimizde yalnız kaldığımızın farkına varıyoruz.Belki vazgeçiyoruz hayallerimizden.Ağlıyoruz ölceğimizi düşünerek.Ama arayışımıza devam ediyoruz.Ne aradığımızı bilmeden..

Umutlar tükendiği anda kandimizi kandırmaya başlıyoruz.Devam ediyoruz yolumuza.Sadece kendimizi aldatarak.Yüzümüzde sahte bir gülüş,aklımızda arayışlar..Bulmaya çalışıyoruz söylenen her kelimede,arıyoruz soğuk gecede,çabalıyoruz ılık esen rüzgarın tenimize vurduğu her bir darbede.Arayışlarımız var ikimizinde.Ne aradığımızı bilmeden..

Sanki rüzgarlar bize dostmuş gibi seviyoruz onları.Onların bizden nefret etiiğini bile bile.Hayallerimizde yaşıyoruz her gün.Hayallerimiz ne geleceğe ait ne de geçmişe.Sadece şimdi oluşan saniyede.Arıyoruz,hayallerimizdeki o peri masalında bulunan şeyi.Ama neyi?Bilmiyoruz.Sadece masal olmalı.Mutlu bir peri masalı.

Arayışlarımız hiç tükenmiyoru.Tükenen bizler oluyoruz.Soluk tenlerimizde kahkahaların yükselmesi sadece arayışın habaercisi.Uzaklarda esip duran rüzgarlarlaa ulaşabiliriz diye düşünüyoruz belki de. Ama nerede,ne zaman kim? Hiç bir fikrimiz yok.Aradığımız şey ne?Bilmiyorum.Düşünmekten yoruluyorum.Aklım karışıyor her adımımla.Sanki yeni ir başlangıç gibi gözüküyor.Ama aslında geçmişin süregelen izlerinden başka birşey değil.Biliyorum biliyoruz.Ama arayışlarımız hiç bitmiyor.Arayışlarımız var ne aradığımızı bilmeden..